петак, 3. јул 2015.

4 stvari koje volim kod leta

Zdravo!
Izvinite sto nisam pisala nisam imala volje posto su ovih dana velike vrucine.
Sam naslov vam govori o cemu se radi u posto,pa da nebi odugovlacili hajde da pocnemo.

1.Ides na more
To je moja omiljena stvar kod leta!Obozavam more tamo se mozes rashaditi sa slanom morskom vodom,mozes se igrati u pesku i mozes pocrnuti.To se prosto nemoze opisati to se moze samo doziveti.

2.Pocinje letnji raspust
Tada su sva deca srecna.Letnji raspust je najduzi raspust u skolskoj godini.Mozes da radis sta ti padne napamet jer imas slogodnog vremena.

3.Sladoled
Ovo je jedna od najboljih stvari.Stize sladoled koji nas rashladjuje tokom leta.Mozes da biras kakav ces ukus.To je jedina stvar koja vas moze rashladiti kao i voda iz frizidera.

4.Skolski pribor
I na kraju kupuje se skolski pribor koji ce nam trebati tokom godine.Meni je to zanimljivo ne znam zasto,ali eto.Jeste da dolazi nova skolska godina,ali barem se u tome lepo provedem.


To je to sto se tice ovog posta,nadam se da vam se svidelo.Lepo se provedite na letnjem raspustu i slobodno vreme iskoristite pametno.
Do sledeceg puta CAO!













4 коментара:

  1. Super postic, najbolji su raspust i sladoled!XD

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Prve tri ideje su najbolje! Da li gledas Yasserstaina? Posto ovaj post mnogo podseca na neki njegov video. Mnogo mi se svidja tvoj blog! Ja sam tek pocela da pisem svoj. Molim te pogledaj i uclani se ako ti se svidja!

    Sve pohvale!

    http://thetalesoffluff.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti!Da,pa moglo bi se reci.Drago mi je.Pogledala sam i mnogo mi se sviga super se snalazis!Sve pohvale :))

      Избриши